Skulle ju slutat den fjortonde…

Fåsenu… rökat tog slut vid lunch igår. Sen orkade jag inte åka å handla utan tänkte att jag tar det på vägen hem efter jobbet.

Fem över fyra står jag där som ett fån å glor på rökahyllan på OK/Q8. Jag har ju alltid gillat å blossa, jamenar smaken, doften, känslan när röken drar ner genom halsen… Alltihop har jag verkligen gillat. Men nu får jag inget av det längre… det smakar ju fullständigt skit! – “Å har jag väntat hela eftermiddan kan jag vänta lite till, det blir bra träning inför lördagen”, tänkte jag. Så det blev inget röka.

Nu är det kväll igen… å jag har fortfarande inte fått nåt röka. Visst, konstant röksugen är jag, men inte värre än att jag kan hantera det.

Hoppas de värsta attackerna lugnar ner sig lite tills på lördag iaf, för då ska jag sluta röka!!! :D

Comments (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.