Peck!

Fan rökningen går åt helvete!!! Detta är helt enkelt inte möjligt, jag vägrar tro på det!!

Allt började igår morse… “Det var en gång…”
När jag vaknade med rejäl baksmälla – efter ett större antal flaskor vin kvällen innan – var jag ju röksugen så klart. Jag ignorerar huvudvärken å masar mig iväg ut å tänder en tagg… två och en halv sekunder senare är jag inne i soffan igen, funderar på om jag är allvarligt sjuk… rökat smakade ju fan!! Kanske nåt fel på filtret, det händer ju faktiskt.
Men nä… hela dan fortsätter i samma stil… hur jag än gör, funkar det inte å röka. När kvällen kommer tänker jag efter lite å inser att jag rökt säkert tjugo gånger under dagen, men kan omöjligen ha fått i mig en hel cigg. Skumt…
Samma sak hela dan idag… KONSTANT röksugen… men det funkar fan inte å röka. Har jazzat upp å ner för trappan hela dan, till rökhallen. Asså allvarligt??? Ska Zyban verkligen göra så här? Det är ju rena fantasin…! Måste vara nåt annat… skit i tobaken kanske?

Fan börjar oroa mig lite ändå… Hamnade ju en dag snett i planeringen, vet inte varifrån jag fått det, men trodde att 14:e var söndag. Nu har jag ju bara fem dar på mig!! AAAAAAAAAH!

Comments (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.