Z-17 :D

Superstress och lite övertid. Har svetsat hela dan, så mycket å göra att vi faktiskt inte ens har en liten chans att klara av det. Funderade på om jag rökt mycket idag… kom fram till att jag inte minns en enda cigg, men det smakar apskit i truten så risken är stor att det gått åt ovanligt många :(
Då uppenbarar sig frågan – Hur klarar man en sån situation utan rökat? Jamenar i alla dessa år har taggen varit en naturlig lindring av stress, nu får man ju vackert att hitta nåt annat som funkar (minst) lika bra. Framledes är det inte bara stress som ska behandlas, även abstinensen. Får ta mig en allvarlig funderare på det.

Chefen kom från rök-doktorn idag. Han var alldeles likblek i ansiktet. “Du… nu är det ju på allvar? Det är på riktigt! Har vi nån strategi?” Jag funderade inte så mycket på det just då, men nu lurar jag lite på om det inte vore bra å snacka ihop oss lite innan det hoppar igång för fullt. Vi är ju tre stycken som ska sluta samtidigt… det lär ju bli vissa komplikationer och att ha en bra och gemensam plan känns faktiskt kritiskt. Fåse om vi hinner diskutera det på nån rast imorrn. En stor fördel är ju onekligen att vi tre är hundra procent av rökarna på jobbet.

Comments (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.