Z-18

Domedagen närmar sig. Köpte ju tuggummin igår, tänkte fuska lite å dra ner på rökningen i förväg. Som väntat (!) funkade det inte alls, känslan av att det inte är “på riktigt” blir riktigt stark. Lika bra å skita i det – bara fem dagar till förspelet – å förbereda sig på den riktiga matchen. Men DÅ är det fan allvar!
Vi diskuterade rökning i “rökhallen” (monteringshallen) på jobbet idag – förslaget om totalstopp för rökning satte jag mig emot. Får vi en ny anställd å han/hon är rökare vore det vidrigt taskigt att slänga ut honom/henne i regnet bara för att vi andra slutat. Måste komma på en bra lösning här, det gäller att inte glömma sina rötter. De värsta anti-rökarna är de som rökt men slutat. Är det någon som är jobbig så är det såna. Hemska tanke – tänk om jag blir en sån… *ryys*
Det lustiga med dessa människor är att de på fullt allvar tror att man kan övertala någon att sluta. Jamenar vafan, vi som röker VET att det är farligt, vi VET att det luktar fan och vi är plågsamt medvetna om att det kostar en förmögenhet.
- “Det är inte bra för dig att röka”
- “ÅFAN?? DET visste jag inte!”
Det är inte där skon klämmer – man måste komma på själv att man vill sluta. Det är åtminstone vad jag tror. Jag har inte bara kommit på det – jag har gett mig fullständigt fan på att få känna doften av nybryggt kaffe igen. Förkylningen som jag haft sen femtonårsåldern ska oxå bli skönt att slippa. Heehehe komer spara en förmögenhet bara i papper ;)

Comments (0)

Sorry, the comment form is closed at this time.