Service

Bromsslangen bytt idag. Lika bra å ta tag i det direkt, inte så kul om bromsarna ger upp när man behöver dem som bäst :rolleyes:

Besiktning

Min käre far lyckades skaka fram en besiktningstid åt mig idag :D Det gäller å ha kontakter ;)
Bromsslang vänster fram skadad. Jodå… men de kunde väl skrivit vilken slang? Nå, byte i helgen hoppas vi…

Yaaah! :D

Nytt avgassystem idag! Det blev ett rostfritt sportsystem. 6370 kronor, inklusive allt, monterat å klart. Inte helt billigt, men jag känner att jag gjort en helt ok affär. Bara besiktning kvar nu :eek:

:mad:

Humöret blir bara värre för var dag. Vettefan vad som händer, men fortsätter det i samma riktning får jag nog snart skaffa mig en livvakt :rolleyes:
Röksuget kommer oftare nu och är lite starkare än det var i början. Fortfarande inte besvärligt på något sätt, men jag oroar mig för vad som händer när jag käkat upp alla mina Zyban… :confused:

[censur] :mad:

*SVORDOM* Idag var det nära att jag gav fullständigt fan i sluta-röka-köret!
Nästan tiotusen för två ljuddämpare till min bil… Jodå, då får man fan ha starka nerver för å inte bryta ihop fullständigt.
Blev inge röka…
Blev inga ljuddämpare…
Fan!

Sorrow

Jessie died yesterday :(

Papperskorgen…?

Igår var min första konfrontation med tobak, sen mitt rökstopp; ett besök hos mina rökande föräldrar, för lite skruvande i bilen. Jag trodde det skulle bli lite jobbigt, så jag hade laddat upp med Nicorette tuggummin bara utifall att. Skumt nog blev det inte alls så. Det blev faktiskt ingen speciell reaktion alls. Fortfarande känns det som jag aldrig rökt. De sällsynta tillfällen då röksuget verkligen kommer, varar inte mer än några sekunder. Fan så underligt.

Idag har jag grisat av lägenheten lite, inte direkt för ofta det händer här *host* Det innebar ett större antal aha-upplevelser. Diverse dyra elektroniska maskiner av olika slag, alla insmetade med ett tjockt lager av tjära och damm – det där slipper jag ju nu… Samma när jag letade efter fulla askfat å diska… det finns ju inga längre? Ingen aska i tangentbordet, inga våta fimpar i soporna. Alltså… ponera att det här faktiskt håller ett tag. Säg att jag verkligen har slutat röka, för gott. Då innebär det betydligt mer förändringar än jag tänkt på eller räknat med. Nästan som ett helt nytt liv…? Det blir ju inte ens några tomma cigarettpaket längre, fan ska jag ha papperskorgen till nu?
:rolleyes:

En cigg begraven

Visst är det meningen att det ska vara besvärligt att sluta? Det här går faktiskt oroväckande bra… jag är knappt röksugen alls å när attackerna kommer är de inte mer än några sekunder långa och inte speciellt intensiva. Det känns mest som de är gammal vana. Jag ser ett tydligt mönster – efter fikat, när jag sätter mig vid datorn, före en dusch osv… alla de specifika tillfällen då jag brukar röka. Men varför är de så lätta att hantera???

Hoppas det håller i sig, men det är ju lite vanskligt om det går för lätt; då sänker man ju garden och är oförberedd när (om) suget verkligen sätter in.

Min chef verkar inte ha det lika lätt. Han har ju dessutom spenderat de senaste två veckorna med att kraftigt minska sin konsumtion, medans jag bolmat på som vanligt (kanske t o m lite MER än vanligt :D )

Skulle ju slutat den fjortonde…

Fåsenu… rökat tog slut vid lunch igår. Sen orkade jag inte åka å handla utan tänkte att jag tar det på vägen hem efter jobbet.

Fem över fyra står jag där som ett fån å glor på rökahyllan på OK/Q8. Jag har ju alltid gillat å blossa, jamenar smaken, doften, känslan när röken drar ner genom halsen… Alltihop har jag verkligen gillat. Men nu får jag inget av det längre… det smakar ju fullständigt skit! – “Å har jag väntat hela eftermiddan kan jag vänta lite till, det blir bra träning inför lördagen”, tänkte jag. Så det blev inget röka.

Nu är det kväll igen… å jag har fortfarande inte fått nåt röka. Visst, konstant röksugen är jag, men inte värre än att jag kan hantera det.

Hoppas de värsta attackerna lugnar ner sig lite tills på lördag iaf, för då ska jag sluta röka!!! :D

Peck!

Fan rökningen går åt helvete!!! Detta är helt enkelt inte möjligt, jag vägrar tro på det!!

Allt började igår morse… “Det var en gång…”
När jag vaknade med rejäl baksmälla – efter ett större antal flaskor vin kvällen innan – var jag ju röksugen så klart. Jag ignorerar huvudvärken å masar mig iväg ut å tänder en tagg… två och en halv sekunder senare är jag inne i soffan igen, funderar på om jag är allvarligt sjuk… rökat smakade ju fan!! Kanske nåt fel på filtret, det händer ju faktiskt.
Men nä… hela dan fortsätter i samma stil… hur jag än gör, funkar det inte å röka. När kvällen kommer tänker jag efter lite å inser att jag rökt säkert tjugo gånger under dagen, men kan omöjligen ha fått i mig en hel cigg. Skumt…
Samma sak hela dan idag… KONSTANT röksugen… men det funkar fan inte å röka. Har jazzat upp å ner för trappan hela dan, till rökhallen. Asså allvarligt??? Ska Zyban verkligen göra så här? Det är ju rena fantasin…! Måste vara nåt annat… skit i tobaken kanske?

Fan börjar oroa mig lite ändå… Hamnade ju en dag snett i planeringen, vet inte varifrån jag fått det, men trodde att 14:e var söndag. Nu har jag ju bara fem dar på mig!! AAAAAAAAAH!