Aja… tre-fyra om dan kan inte vara farligt!

Sex veckor rökfri igår… tror jag? Svårt att veta, svårt att bry sig. Det känns faktiskt som jag kommer lura ut hur ett rökfritt liv fungerar. Visserligen dyker det upp tillfällen som är lite obehagliga, men nu har jag kommit så långt från vanorna att det bara känns omotiverat och fel att vara sugen på något som ja inte ens kan komma ihåg hur det smakar eller luktar. Inne på sista kartan Zyban, svetten rinner ner för ryggen – “Vad händer när de är slut?”
Har blivit maniskt beroende av äpplen, men det får vara tills vidare, det är säkert nyttigare än tjära iaf. Tre-fyra äpplen om dan kan omöjligen vara skadligt för kroppen…? Kanske i längden, men det får bli ett senare problem.

Kom på igår att det är tur att jag inte röker längre… min ekonomi ser inte ut att klara såna fasoner de närmsta månaderna. Bra timing mao.

Borde häva mig iväg till jobbet nu… fan. Varför är första tanken när man vaknar en vardag “FAAAAAAN!” :mad:

?

Sommardäck!

Kunde inte hålla mig längre – slängde på mina slitna Pirelli idag. Dock blev det lite av antiklimax, bilen är spårkänslig och vinglig som tusan nu. Får väl kosta på mig en ny hjulinställning antar jag… men jag behöver nog bättre gummin först.

More babies!! :D

I found a couple of youngsters in the little cage tonight. That’s why I’m still awake, had to take some pictures:
First
Second

And yes.. they all survived the photo session.

Inga nyheter är goda nyheter…?

… eller?

Jodå, i det här fallet är det så. Inga problem. Inget att rapportera… Inget alls *suck* Åter igen; det här går _för_ bra, Å DET RETAR GALLFEBER PÅ MIG!!! Nu känns ofta rökning så avlägset att jag faktiskt inte ens kommer ihåg å käka mina piller. Jag har nog missat säkert fyra-fem stycken den sista veckan. Inte heller minns jag hur länge jag varit rökfri, men jag vet iaf att det är jämna veckor på tisdagar. Det stör mig inte när andra röker – bryr mig inte. Kaffe, pilsner, vin å sprit är inga problem, inte ens en whiskey ån-the-råkks lyckas sätta lite fart på rökatarmen.

Men det finns sånt som inte går så bra oxå… jag hade ju hoppats på att få tillbaka mitt luktsinne, att slippa den eviga snuvan och kanske t o m få en gnutta färg i ansiktet. Har hänt nada. Lika snuvig som alltid, känner inte ens doften av thinner. Färg i ansiktet har jag ingen. Njaa om man bortser från finnarna då, som jag faktiskt INTE tycker jag förtjänar. Jag är helt jättesäker på att jag klarat av min pubertet för högvis med år sen…

Nå… jag känner ju faktiskt lite röksug ibland. Inte ofta, men det händer. Dock kommer de tillfällena så sällan att jag sällan kan sätta fingret på vad som utlöste det och ännu mindre hinna reagera ordentligt innan det gått över.

Så… varför skulle jag fortsätta skattesmita då? Tja, svaret blir väl att jag inte orkar lära mig röka en gång till; det var tillräckligt jobbigt första gången.

WO-HOOOO
Bara EN fimp :eek:

Städade igår… tömde min papperskorg (som jag var helt bombsäker på att jag tömde förra gången jag städade) och hittade ett gäng tomma rökapaket i botten. Utan att tänka på det gick jag igenom allihop, precis som jag brukade göra (har en förmåga att slänga halvfulla paket – tankspridd).
Det var först när jag hittade en halv cigg i botten på ett paket som jag reagerade på vad jag höll på med. men det var för sent… Fimpen luktade så gott (JA jag tillhör de som faktiskt GILLAR (-ade) att röka) att det gjorde ont i hela mig.
Starka nerver, bit ihop å slängde fimpen i soporna och återgick till städningen… men hjärnan ville inte släppa taget. Allt jag kunde tänka på var fimpen i soppåsen. Den låg ju överst, på ett gäng torra tomma rökapaket. Förmodligen helt oskadd. Till slut blev det för mycket – jag gick ut i köket, letade reda på fimpen i soporna, rafsade till mig gojset i botten på diskhon och såg till att för evigt förena de två. “Nu GÅR det inte röka fanskapet” tänkte jag… tre sekunder senare hade jag glömt både fimp å röksug :)

Faktum är att det var första gången som det faktiskt varit lite jobbigt, sen mitt rökstopp.