Köpte cigg! ;)

Fåsenu… det var i söndags tror jag… Ringde ner till min favoritpizzeria å beställde några pizzor å ett paket Prince. Mannen i luren lät förvånad och undrande, men behärskade sig. När jag kom in innanför dörren för att hämta såg han att det faktiskt _var_ jag och bytte min från leende till frågetecken. Efter jag betalt samlade han sig och sa – “Jag har en fråga”.
- “Om jag slutat röka?” sa jag. “Jodå, det stämmer allt – dessa är till en polare”
- “Haa fan jag trodde det inte gått bra” svarade han och andades ut samtidigt som han bytte tillbaka till leendet.

Inte för att historien ovan egentligen betyder ett skit… men det är kul att folk som man känner så ytterst ytligt faktiskt kommer ihåg såna som oss. Trots att de faktiskt inte har skuggan av en anledning att göra det.

Fantastiskt :cool:

Service!

Oljebyte med tillhörande filter. Passade även på att dels tvätta motorn invändigt med “CRC Motor Flush” och dessutom byta olja till “Castrol GTX Magnatec 5W/40″. Hoppas det minskar ljudet från lyftarna lite med tiden. Redan nu tycker jag det tickar lite mindre, men det är säkert inbillning. Femhundra riksdaler kostade oljan, så jag utgår från att bilen fick minst tjugo extra hästkrafter och att bensinförbrukningen minskar med hälften :cool:
Dunken var iaf jävlit avancerad.

Redanåm åvt!

Kalas igår… jo det gick faktiskt bra. Inga större problem alls… vad jag kan minnas :rolleyes: Många pilsner, många rökare, hejdjöst mycket cigg. Det tog inte många minuter innan jag kom på hur jag skulle hantera problemet. Så fort rökarna öppnade dörren blev jag sugen å alla de underliga tankarna om “OK, bara EN fimp… en liiiten fimp” dök upp i huvet. Efter ett tag kom jag på att det är ju bättre å gå med ut å sätta sig där då. Så får man ju iaf hälften av “vanan” och därmed mindre problem att hantera. Väl ute bland de andra var ju situationen inte annorlunda de jag upplever dagligen och därmed hanterbart. På något sätt tycker jag det är lättare att hantera en sådan situation om jag “ger efter” för känslan att vara röksugen. Accepterar den och låter den vara där, istället för att försöka trycka tillbaka den och låtsas att jag inte bryr mig.
Men det har blivit värre de senare veckorna…

Jag är så stolt över mig själv!
Till råga på allt firar jag två månader rökfri igår va… eller? Fan sånt borde jag vara säker på juh… :cool:

Facelift!