Kiss kiss, bang bang

Dimma ute, fem plusgrader. Med gatubelysningen tänd ser det väldigt dramatiskt ut, känns lite som en skurkfilm som utspelar sig på 30-talet. Mörkklädda män smyger runt gatuhörnen. En cykel vinglar till och någon börjar springa. En bil rivstartar och försvinner in i dimman.

Men så slocknar gatubelysningen och världen fylls helt plötsligt av morgontrötta, själlösa kroppar på väg mot ytterligare åtta timmars slaveri.

Vaya con Dios

Malaco PimPimEn polare ska åka till Goa! Whaaa!!! Vad häftigt!!! Tanken på å dra till ett kodyrkande land å bara softa på en beach i två veckor är minst sagt tilltalande. Kalla drinkar och heta stränder, precis vad en vintertrött själ behöver. Men jag är inte ledsen, en påse PimPim och lite fruktsoda räcker faktiskt förvånansvärt långt ;)

Orättvist

Fåsenu, när Freivalds säger upp sig får hon behålla sin lön oförändrad i ett år, ungefär lika mycket som jag kommer tjäna under hela min livstid. Om jag säger upp mig får jag som straff inte en spänn i två månader.
Fallskärm

F1

Årets säsong Formel 1 är inledd, det var ett riktigt spännande race i Bahrain (turbanland nånstans söderut).

Så… vad väljer man då att marknadsföra i årets första F1 reklampaus? (försnack och gårdagens kval räknas inte) Rakblad? Motorolja? Bilar? Fel, fel, fel, rätt svar är tamponger! Eh?

Råkka råkka yeah!

Ny bilstereoapparat införskaffad. Det blev en Kenwood denna gången, med motordriven, löstagbar front. På vägen hem från bilstereoapparatsmontören tänkte jag att “Bäst jag lär mig att plocka bort fronten då, så kanske man slipper fler tjuvar”. Väl hemma, efter en macka och lite kaffe, stålsatte jag mig och marcherade med manualen i ena handen och en ficklampa i den andra, ner till bilen för att börja programmera eländet. Det är ju en del pillande med nya grejjor innan man får justerat in dem. Dessutom har ju allting blivit så “användarvänligt” att det är stört omöjligt att göra något utan manual.

Fronten låg naturligtvis kvar i hallen, så jag fick en extra promenad. Får hitta en annan lösning, det här funkar inte.

Tulpan?

Åkej…? En sak är säker: risken att jag skulle stanna för en taliban med hårtork som kliver ut framför min bil är helt obefintlig.

Aftonbladet: Polisen får bära turban och huvudduk

Nötter!

Iced

IcedJust nu är mitt liv ovanligt innehållslöst. Men imorgon ljusnar det; jag får tillbaka min älskade lilla bil och dessutom ska jag införskaffa en helt ny bilstereoapparat!