Retro is the shit

Lite Björnligan över hela grejjen?
Dagens Nyheter
Jag tror hans mamma fixade in filen inbakad i en tårta.

Live!
mms.0609231318020.jpg
Nytvättad och fin, vacker som en dag. “Vilken gåshud man får” som Carl sa.
Gör om, gör rätt!

Tired FeetDet är helt möjligt att jag var liiite lite trött imorse. Men det har gått över nu.

Live!
mms.0609132258150.jpg
Det är inte min dag idag! Först vägrar automaten på JET att ta mitt kort, den bara spottar ur sig kvitton med “Det går inte kontakta centralen”, vilket naturligtvis inte direkt underlättar. Längst ner på det tomma kvittot står “Alltid lågt pris – Alltid öppet”. HA!

När jag provade Preem tvärs över gatan gick det åt skogen det med. Kortet funkade visserligen, men inte fan kunde jag veta att det var en fyra på andra sidan skylten!! Fick hjälp av en vänlig själ, som förbarmade sig över mig och min uppenbarligen icke-fungerande hjärna.

Nytankad och sexhundra kronor fattigare svänger jag ut från tappen och får se en gammal bekant. Minsann, är det inte polisbruden som gnällde om min registreringsskylt! Inte på bra humör alls, har nu anmält mig till nån åklagare som tydligen ska göra livet surt för mig framöver.

För att slicka mina sår åkte jag till Maggan, men vi har bråkat hela kvällen.

Fan…!

Välj Large, välj Large!

Om mindre än två veckor är det val. Den 17:e September ska vi som goda medborgare masa oss iväg till närmsta urna och utöva demokrati. Jominnsan, det är väldigt högtidligt, man visar sitt röstkort, försäkrar att man är sig själv och lämnar över de förseglade kuverten med rösterna. Valförrättaren avkunnar med högtidlig stämma vad som händer och kvinnan bredvid med jättestora glasögon och pipig röst svarar, rappare än 50 Cent:
-”Han röstar vitt.”
-”Hanröstarvitt…”
-”Han röstar blått.”
-”Hanröstarblått…”
-”Han röstar gult.”
-”Hanröstargult…”
Det bockas för frenetiskt på diverse listor, och har man inte med sig alla tre kuverten är man en dålig medborgare och får en menande blick från de två bakom valurnan.

Meen… allvarligt, ni som inte bestämt er än, är det inte lite sent att fundera på det nu? Mitt i valkampanjen??? Inget, absolut #¤%& nada av det som sägs nu är sant eller pålitligt. Däremot vet vi ju precis vem som pysslat med vad under de senaste fyra åren…?
Undrar om det inte vore lättare å köra en Big Brother och rösta ut ett parti varje år istället och kanske släppa in några jokrar lagom till jul.

Varning – Handla själv!

Varför ser killarna i Scans må-bra reklam så deppiga ut? De har hälsokäk på mackan, men ser ut som om nån snott deras kalsonger. Det kanske inte är nån reklam, det kanske är en varning?
Skicka inte bruden å handla…

Pappa hänger upp hinkar i taket

Verkar som elektriker och hundar är nära besläktade. Jag har haft en elektriker i min lägenhet nyligen och det vete fan om han inte markerat revir på nåt sätt. Det ligger små färgglada sladdstumpar precis överallt i min bostad!!! I varenda hörn, mitt på golvet fanimej till å med i en av mina skor!!! Måste jag pinka på tapeterna nu, för å ta tillbaka mitt territorium, eller hur funkar det?