Bizzy, bizzy!

Yaaaaaaaah! Vilken vecka, hela skiten har gått på fullfart!

I måndags hade jag “bad hair day” och saknade Maggan. Förhöret hos Säpo i tisdags var ett skämt – tusen frågor som de uppenbart redan visste svaret på. Men de fick adressen hit så nu kanske jag blir kallad igen hehehe. I onsdags skulle min bil fått en hjulinställning, men bilverkstadens utrustning hade gett upp så det bidde inget alls. Igår släpade jag in mina balkongmöbler för vintersäsongen. Idag har jag väntat på stormen, släpat ut mitt badkar i hallen och läst skumma nyheter på Side 2. Imorgon ska jag bara lata mig och glo på film. På söndag ska jag hälsa på min gudson och åka å krama Maggan.

Fullt upp? Hell jää!

Lurad? Skyll dig själv!

Aftonbladet, IDG och många andra rapporterar idag om ännu en Nordea-relaterad phishingattack. Kanske dags att man låter var och en ta ansvar för sina egna handlingar och slutar gulla med folk? Sitter man vid sin dator och lämnar ut känsliga uppgifter till höger och vänster kan man fanimej bara ha att nån snor ens pengar. Dessa underliga mail är ju inte ens skrivna på begriplig svenska, hur man kan ta dem som trovärdiga är för mig helt obegripligt! Jag är lite halvsugen på att skaffa mig ett konto hos Nordea och sätta in några tusen. Nästa gång det kommer ett liknande mail plockar jag ut mina pengar, klickar på länken och ringer banken för en återbetalning av den förmögenhet jag blivit “lurad” på. Men planen faller på en pytteliten detalj… jag har inte några tusen :)

Kalimera!

KaffekonstJag krossade min kaffebryggare. Ah, nä bara glasgrejjen, men det är andra gången på mindre än ett halvår. Jag kanske krossade min kaffebryggares livsvilja? Ingen fara på taket, min gröna livskamrat ska få en splirrans ny glasgrej och om inte det hjälper slätar jag äver händelsen med lite blommor hehehe. Morgontrötta koffeintörstande hjärnor är dock facinerande; man kan knappt knyta skorna utan manual, men den kreativa delen av hjärnan är blixtsnabbt klarvaken när det gäller att rädda morgonkaffet.
Johan verkar för övrigt ha bestämt sig för att utmana ödet och skippa dagens viktigaste mål. Det är säkert en helt jättebra idé, undrar vem som knyter hans skor nu?

Mmmm… isstänkt

Pilsner och chokladHur skulle vi klara oss utan tv-reklam? Vad skulle vi äta? Vilket godis är nyttigt, vad för ost är roligast, vem har skrivit den bästa tv-kokboken, vilket golvrengöringsmedel luktar mest rosa blommor? *suck* Jag försöker – så gott jag kan – att inte falla för alla underliga lögner, men ibland är det svårt, man måste ju prova något nytt ibland. Idag blev det “Maitosuklaata ja Daimia” – en enligt min olicensierade televisionsapparat hittills oöverträffad smaksensation! Jag är inte benägen att hålla med. Smaken påminner om helt vanlig mjölkchoklad, kryddad med det man sopat upp från golvet i dajmfabriken. Illa, men inte värre än att det går skölja ner med en Spendrups extra guld premium super nånting…

Note to self

Fordonstrafik förbjudenÅk inte in på okända, nerlagda gamla militärflygfält när det är becksvart. Det finns inga skyltar som visar vägen ut.

Hur svårt kan det vara?

På Apoteket frågar de om jag vill ha en påse.
På pizzerian frågar de om jag vill äta här eller i påse.
I datorbutiken frågar de om jag vill ha en påse att ta med sakerna i.
På bensinstationen frågar de om de ska stoppa drickorna i en påse.
På systemet föreslår de att jag köper en påse.

På Ica frågar de om jag vill ha det på summan. ????

Sötsaker!

ScarlettChefen kom traskandes med en påse bullar till trefikat idag. “Idag är det kanelbullens dag så nu blir det bullar till alla”. Jag passade naturligtvis på att påminna om fruntimmersveckan…