Polygrip

Hahaha! Kan det vara så att Aftonbladets artikel kommer som en smäll på käften och en total överraskning för invånarna i Fjollträsk? Resten av landet har i decennier garvat arslet av sig åt de stackare som tror att solen roterar runt Östermalm, men en apa i en bur är en apa i en bur är en apa i en bur…

Sju saker

Jaa, jag lever. Nätt å jämt. Just nu är jag inne i en period där jag försöker jobba lite extra på vardagskvällarna så jag kan sluta tidigt å jobba lite extra på fredagskvällarna :) Jag hoppade under övertiden idag och hej vad lång kvällen blir när man kommer hem i vettig tid? Efter jobbet idag, har jag hunnit med att:

  • Duscha.
  • Umgås med en vän.
  • Åka till Systemet å köpa mer kärringdricka.*
  • Shoppa äpplen och tuggummi.
  • Göra en hamburgare.
  • Blanda en drink.**
  • Skriva halva det här inlägget.***

Fantastiskt! Och allt efter jobbet!Längtar till imorgon kväll och jobbet.

*) Bols Advocaat
**) Grouse Egg: En del Famous Grouse, en del Bols Advocaat.
***) Rubriken hade jag redan i ett utkast.

Pappersparasoll och glitter!

Semester! Eller nja, kanske inte, men jag ska åtminstone inte jobba på hela helgen. Tjohoo!

För att festa till det lite och fira min kortsemester släpade jag med mig Carl till systemet. Lite roligare å springa omkring därinne med sällskap, men att välja just Carl kanske inte var det smartaste jag gjort – han har uppenbarligen dåligt inflytande på mitt dricka! På bara några minuter lyckades jag plocka till mig en flaska Cinzano, en Smirnoff Ice, en Herrljunga jordgubb/vanilj, en Cube sour lemon och en liten Kahlúa. Jisses, taskigt läge! Jag lade några Spendrups öl överst, siktade på en kort kö och höll tummarna för att ingen skulle se min korg full med kärringdricka innan jag hann få ner dem i min maskulint lila plastkasse.

Addendum:
Det var på vippen att min semester sket sig, bara några minuter efter jag postat inlägget! ‘Marie’ ringde från ett annat taxibolag och frågade “Tjena, du jag har lite tider till dig här” och fortsatte ett låååångt rabblande. Nästan som en ren reflex höll jag på å svara “Ja” på första tiden, imorgon kväll, men tvingade mig själv i sista stund att tacka nej till erbjudandet. Fan, hoppas jag inte sumpat massa framtida jobb där nu *suck*
Jag inser att jag låter som en såndär som jobbar dygnet runt å inte har nåt liv, men det är bara inte sant. Jag jobbar inte dygnet runt ;)