Mera sprit! SPRRRIIIT!

taxi.jpgSom synes är det glest mellan inläggen här och även om det är lockande att säga att jag inte har tid, är sanningen den att jag inte har varken energi eller inspiration att skriva nåt.

Bilen har iaf kommit, jag har kört den två veckor nu, men bara dryga sexhundra mil. Redan första kvällen, resa nummer två, var det någon som spillde cola över instrumentpanelen. Man kan säga att bilen var ny i ungefär en timma hehe.
Skinnsäten, AC å det vanliga lull-lullet. Dock verkar det som det snålats rejält på stereon – jag har nog fått minsta modellen :( “Fjutt-fjutt-fjutt” i högtalarna blir inte så mycket party en lördagkväll direkt. Men bortsett från det kommer vi väldigt bra överens, jag och min bil. Hon är lite törstig på spriten, men full av energi. Det kanske är just mer sprit jag behöver, så jag också blir lite piggare.

Ikväll vid åttasnåret ska jag köra till Åmål och imorgon bitti måste jag vara inloggad och i Grästorp klockan… eh… hmmm det behöver jag ta reda på, men det var tidigt som fan.

Och innan dess ska jag faktiskt hinna med en date! Jää!